Udda vinst på Online Bingo – En hummersafari

Svenska Spel har ett par annorlunda bingospel på sin site och där kan man just nu vinna en hummersafari när man spelar på dem. Ja du läste rätt, en hummersafari. Ett ord som troligtvis aldrig har sagts tillsammans med online bingo förut, men nu är det så och det verkar riktigt trevligt.

hummerjakten

Det är ett fristående spel som man har tillsammans med sitt bingoutbud (bingoäventyret) och man kan delta utan att ha ett spelkonto hos Svenska Spel. Inte direkt i alla fall, du måste dock skaffa ett om du ska kvalificera dig till en av vinnarna.

Hummerjakten heter spelet och det går du på att du ska hitta tre stycken humrar på 60 sekunder. Spelplanen är fylld med olika motiv från västkusten och skiftar med en rask takt. En hummer kommer upp lite slumpartat vid symbolerna och då måste man vara kvick och klicka på den. När man har klickat i tre symboler med humrar då kommer man vidare till ett formulär.

I formuläret skriver man in sina uppgifter samt en motivering om varför just DU ska vinna denna hummersafari.

Vinsten är sju resor för två personer som kommer att få åka till Smögen i oktober och följa med på en hummersafari. Allt ingår. Mat, boende och hummerfiske! Varje resa är värd hela 20 000 kr och den pågår mellan den 3-5 oktober.

Tävlingen pågår mellan juni och augusti och alla som är över 18 år och som har ett aktivt spelkonto kan vara med och tävla. För mer info och regler besök ht tps://svenskaspel.se/?pageid=/ovrigt/hummerjakten