Taxichaufför lämnar tillbaka stor pokervinst

Det var en helt vanlig dag för en taxichaufför i Las Vegas och Gerardo Gamboa som han heter skulle hämta en kund vid ett hotell i staden. Inget mer med det, han körde sin kund till resmålet och lämnade av honom, för det fick han 5 dollar i dricks. När han sedan anlände till sin andra upphämtning så uppmärksammade kunden taxichauffören att det var en kvarglömd väska i baksätet, han sa att den var full med choklad, men när Gerardo kikade närmare så såg han att det inte var godsaker, istället var väskan full med pengar. I väskan låg det 2.1 miljoner kronor uppdelade i högar. Chauffören och kunden tappade hakan, och sedan avslutade Gerardo sitt pass och åkte med pengarna till taxigaraget för att försöka få rätsida på vem som ägde pengarna.

Efter en rad efterlysningar så visade det sig att pengarna tillhörde en pokerspelare som hade vunnit dessa på ett casino. Pokerspelaren hade brutit ihop helt och hållet efter denna händelse och lyckats få tag på taxin i fråga. Han var nog lättad när taxibolaget kontaktade honom. När han sedan skulle hämta vinsten så kom han i jympakläder och utan ett ID-kort vilket gjorde det svårt för personalen på taxibolaget att ge honom pengarna. Man lämnar inte bara ut 2.1 miljoner bara så där.

Efter ett par timmar kunde man bekräfta att mannen verkligen var rätt person, och Gerardo gav tillbaka pengarna till honom. Pokerspelaren sa vid detta tillfälle att Gerardo skulle bli belönad för sin ärlighet och skakade hand på det. Men än idag har han inte fått någon belöning. Gerardo är lika glad för det, det spelar ingen roll säger han. Det enda han fick av pokerspelaren var 5 dollar i dricks.