Spela på Stryktipset

Som sport- och fotbollsintresserad är Stryktipset ett självklart val om man vill spela om pengar. Att kombinera sitt stora intresse och använda kunskaperna till Stryktipset, ja då är man på god väg till den stora miljonvinsten.

Stryktipset är en spelform som kommer från Svenska Spel. Detta spel hade sin premiär i oktober 1934, så det är ett väldigt gammalt och traditionellt svenskt spel. Målet är att ”tippa” rätt på olika fotbollsmatcher från hela världen, mest förekommande länder är Sverige och England. På Stryktipset anger man då om det blir hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2). Antal matcher man spelar på är 13. Får man 13 rätt på Stryktipset så är man garanterad en vinst på mer än en miljon kronor beroende på utdelningen vid speltillfället. Det går också att lägga till en ”Joker” för en kostnad av 10 kr. Då har man chansen att vinna ytterligare 30 miljoner kronor.

Stryktipset kan man lämna in på olika sätt. Det första och vanligaste är att besöka ett ombud för Svenska Spel, det brukar vara matvarubutiker eller kiosker. Där fyller man i sina tippade rader, lämnar in och betalar. Ett annat sätt är att lämna in allt genom internet och sin dator. Det går att skapa ett konto på Svenska Spel som underlättar spelandet på i princip allt. Lämna in hemma helt enkelt, betala med kontokort så är allt klart på några sekunder.

Varje lördag går det igång och då spelar över en miljon svenskar på Stryktipset. Det går att spela fram till kl. 15.59 på lördag, men sedan är det spelstopp.