Postkodlotteriet har bingo på sin hemsida

Svenska Postkodlotteriet har blivit enormt stort på senare år och idag har man tagit över flera program på tv som ett exempel. ”Postkodmiljonären” var ju tidigare ”Vem vill bli miljonär”. Det är en stor organisation som lottar ut miljonvinster till prenumeranter varje vecka. I Postkodlotteriet vinner man på sitt postnummer, det kan bli på olika kombinationer och ibland ordnar man speciella evenemang enbart för en region. När Postkodlotteriet kommer till just ditt samhälle då kan man räkna med vinst, allt från några tusen upp till flera miljoner kronor plus bilar och andra saker. OM man har en prenumeration på Postkodlotteriet vill säga, annars står man utan chans att vinna. Men det är så mycket mer än bara ett lotteri, på deras hemsida kan man även spela bingo, direkt på nätet dessutom. För att spela behöver du ett konto och det sätter du upp snabbt och enkelt. Brickorna kostar från 12 kronor styck och du kan spela hur mycket eller hur lite du vill. Speakerröst är ingen mindre än ansiktet utåt för Postkodlotteriet, Rickard Sjöberg. Du får också bonuspengar att använda på Postkodlotteriets skraplotter, dessa går att hitta på samma ställe som nätbingon.

Har du redan en prenumeration så ska det gå att logga in direkt på sidan. Du har i och med din anmälan möjlighet att använda Postkodlotteriets webbtjänster när det behagar.

Besök https://www.postkodlotteriet.se/ för anmälan och spel. Just nu har man en ”grannyra” där man ska dela ut hela 90 miljoner kronor. Du och dina grannar kan få en riktigt bra start på det nya året alltså!