2 av de knäppaste vaden med kända gamblingprofiler

Inom gambling kan verkligen allt hända. När det är pengar inblandade så gör många personer vad som helst för att kamma hem så mycket som möjligt. Denna text handlar en rad knäppa vad under vår tid. De är helt galna och nästan för osannolika

Vegetarian

Den amerikanska pokerstjärnan Phil Ivey var med i programmet High Stakes Poker och berättade för alla där att han minsann skulle klara av att bli vegetarian, att sluta äga kött i ett helt år. Tom Dwan som också är en stor pokerspelare sa till Ivey att han var redo att slå vad, om hela sju miljoner kronor. Han slog vad om att han inte skulle klara av det, sedan var vadet ett faktum.

Det dröjde dock inte länge innan Ivey kom krypande till Dwan och frågade om det gick att köpa sig ur vadet. Phil Ivey klarade att hålla sig undan kött i tre veckor, sedan kontaktade han Dwan och betalade en miljon kronor för att slippa undan.

Implantaten

Brian Zembic blev erbjuden 700 000 kronor för att operera in silikonbröst, och behålla dem i ett helt år. Zembic var en person som spelade mycket Black Jack och Backgammon. Han acceperade vadet och hade implantaten tiden ut. Efter att han hade fått sina pengar och allt var över så behöll Zembic sina bröst. Han tyckte om dem och all uppmärksamhet som de orsakade.

Till saken hör att Zembic hade spelat till sig operationen helt gratis genom ett parti Backgammon med plastkirurgen